Over mij

Mijn naam is Elleke en sinds 2010 ben ik actief aan het haken en breien. Als kind heb ik meerdere keren geprobeerd om te leren haken en breien, maar steeds lukte het me niet. Na een heel aantal jaren heb ik letterlijk en figuurlijk de draad weer opgepakt om er dit keer echt iets van te maken. En ja, de aanhouder wint! Ik ga geen uitdaging meer uit de weg en probeer vaak nieuwe technieken uit en vind het leuk om te experimenteren.

Inmiddels heb ik ook mijn eerste patronen zelf ontworpen en geschreven. Een heel ander verhaal. Erg leuk om te doen, maar hier gaat heel veel tijd in zitten. Voorlopig blijf ik me voornamelijk richten op het haken en breien van dingen. En wie weet ga ik me in de toekomst nog meer verdiepen in het ontwerpen.

Naast het werken met garen, ben ik ook enthousiast bezig met andere handwerkhobbies. Zo liggen er diverse borduurpakketten op me te wachten en ben ook druk bezig met het naaien van (nu nog voornamelijk) kinderkleding.

Kijk gerust eens rond op mijn site. Als je op zoek bent naar iets, maar het niet kunt vinden, neem gerust contact met me op via info@elsgoodies.com. Er zijn talloze mogelijkheden en ik maak graag dingen op bestelling.

Veel plezier op mijn site!